UniCredit: noile pachete Creativ, Partener, Smart și Progresiv pentru companii mici și mijlocii

UnicreditUniCredit Bank a lansat o nouă ofertă de produse și servicii adresată companiilor mici și mijlocii, constând în pachetele Creativ, Partener, Smart și Progresiv. Mixul de produse și servicii din fiecare pachet, respectiv costul fiecăruia dintre acestea, a fost adaptat diferitelor etape din viața unei companii cu cifră de afaceri de pana la 3 milioane de euro, au anunțat reprezentanții băncii printr-un comunicat remis către TopBanking.

Prin revizuirea ofertei de produse pentru intreprinderile mici și mijlocii vrem să reconfirmăm faptul că suntem un partener de încredere al antreprenorilor, că ne dorim să le fim alături de-a lungul întregii experiențe de dezvoltare, construind relații de lungă durată și ajutându-i să își ducă afacerea la nivelul următor. Însoțim antreprenorii din momentul de start al afacerii lor, punându-le la dispoziție un pachet de instrumente bancare esențiale, cu cost zero, urmând ca atunci când consideră că nevoile pe care le au s-au diversificat și au evoluat, să poată opta pentru un pachet mai complex de produse și servicii. Pachetele UniCredit Bank conțin, de asemenea, un grad ridicat de digitalizare și inovație, incluzând în condiții extrem de avantajoase instrumente bancare de ultimă generație, așa cum sunt serviciul de Mobile Banking sau dispozitivul Mobile POS.

Septimiu Postelnicu, Șeful Diviziei de Retail, UniCredit Bank

Pachetul Creativ, cu taxă de pachet zero, se adresează clienților din categoria start-up, organizațiilor non-guvernamentale, PFA-urilor, liber profesioniștilor și business-urilor cu cifra de afaceri mai mică de 100.000 de euro. Acesta oferă atât produsele financiare de bază (cont curent în lei fără comision lunar de administrare), BusinessNet Basic (fără comision lunar de administrare), un card de debit (Visa Business Electron/Visa Business Silver, fără comision de administrare) cât și produse opționale fără comision de administrare (cont curent în valută sau Mobile B@nking) sau în condiții speciale (precum dispozitiv mPOS, pentru care nu se percepe garanție).

Celelalte pachete reprezintă combinații de produse și servicii bancare destinate companiilor mici și mijlocii adaptate specificului activității și tipurilor de operațiuni bancare efectuate. Cu costuri situate între 39 și 299 lei pe lună, în funcție de produsele și serviciile incluse, pachetele Partener, Smart și Progresiv includ în prețul pachetului un număr dat de conturi curente în lei sau valută și BusinessNet Basic fără comision de administrare, plăți și încasări, retrageri fără cost la ATM-urile UniCredit și Euronet, depuneri gratuite la automatele Self Service, serviciul de Mobile B@nking și posibilitatea acordării unui card de credit fără comision de administrare.

UniCredit Bank este parte a UniCredit, grupul financiar european cu cea mai extinsă rețea din Europa Centrală și de Est și una dintre cele mai importante din Europa, deservind aproximativ 650.000 de clienți. Grupul este prezent în România prin: UniCredit Bank, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, UniCredit Leasing Fleet Management, UCTAM, Pioneer Asset Management și UniCredit Business Integrated Solutions.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.