O Toyota Auris Hibrid, premiu pentru cumpărături cu Mastercard în Carrefour

Concurs Mastercard în CarrefourOrice tranzacție efectuată în perioada 4 noiembrie 2016 – 4 ianuarie 2017, în hipermarketurile şi supermarketurile Carrefour, le oferă posesorilor de carduri Mastercard și Maestro șansa de a câștiga o Toyota Auris Hibrid sau 10 premii în valoare de 1.000 de lei fiecare, la tragerea la sorți care va avea loc în data de 24 ianuarie 2017.

Ne apropiem de acel moment al anului în care începem pregătirile pentru Sărbători, gândindu-ne la cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi, la cele mai delicioase rețete pentru mesele festive, dar și la micile bucurii pe care le facem pentru noi înșine. Magazinele Carrefour ne întâmpină cu toate acestea, iar noi ne bucurăm că oferim și în acest an ceva în plus pentru posesorii de carduri Mastercard și Maestro din România: aceștia nu numai că își vor rezolva rapid lista de cumpărături, dar vor putea, printr-o simplă tranzacție, să facă din anul viitor unul de neuitat, la volanul unei Toyota Auris Hibrid.

Diana Tănase, Marketing Manager în cadrul Mastercard

Fiecare plată efectuată cu cardul Mastercard sau Maestro în cadrul magazinelor Carrefour va fi înscrisă automat în campanie iar tranzacțiile realizate în mod contactless vor intra cu șanse duble în concurs, pe data de 24 ianuarie 2017.

Suntem onorați de parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Mastercard şi ne dorim să oferim clienților noștri cele mai optime soluții pentru plățile cumpărăturilor din toate magazinele noastre. Încurajăm plățile electronice pentru că reprezintă cea mai simplă variantă prin care clienții își pot îmbunătăți experiența de shopping, prin reducerea timpului de așteptare la casele de marcat. În plus, în preajma sărbătorilor vom oferi drept premiu pentru tranzacțiile cu cardul Mastercard, o mașină de oraș fabuloasă, potrivită pentru întreaga familie- o Toyota Auris Hibrid

Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare Carrefour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.