Shopping City Piatra-Neamț se deschide pe 1 decembrie

logo Shopping city Piatra-NeamțDezvoltatorul imobiliar NEPI anunță deschiderea celui mai nou și modern mall din nord-estul României, Shopping City Piatra-Neamț, în cadrul căruia hipermarketul Carrefour Piatra-Neamț este magazinul ancoră.

Situat pe Bulevardul Decebal 79, noul mall este construit pe un teren de 7 hectare și dispune de o suprafață închiriabilă de 28.000 metri pătrați plus o parcare de 1.000 de locuri, ce va oferi acces direct către zonele de divertisment cu cinema, terasă și food court.

Piatra-Neamț reprezintă, fără îndoială, unul dintre principalele puncte de atracție turistică din regiunea Moldovei, mai mult decât atât, este o zonă cu potențial, aflată în plină dezvoltare. Prin intermediul Shopping City Piatra-Neamț dorim să venim în întâmpinarea locuitorilor orașului, dar și a turiștilor, printr-un mix de branduri internaționale și locale care să le acopere toate nevoile în materie de shopping și servicii. Din acest motiv, zona de divertisment și terasa amenajată sunt elemente care vor diferenția centrul comercial de alte destinații din regiunea Moldovei.

Sebastian Mahu, Asset Manager NEPI

În mall puteți găsi magazine New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, H&M (în curând), Intersport, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Splend’or, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex, Germanos, Orange şi Vodafone. În plus, Shopping City Piatra-Neamț va aduce și primul hipermarket Carrefour din regiune, cu peste 50.000 de articole, expuse pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați. Carrefour dispune de loc de joacă pentru copii, zonă de cafea și snacking, laboratoare proprii de brutărie, gastronomie, patiserie, cofetărie și pizza-rotiserie.

Pe zona de divertisment, mall-ul va avea un cinematograf multiplex Cinema City (ce va fi inaugurat în a doua parte a lunii decembrie și va fi dotat cu 6 săli), o zonă de distracție cu biliard și activități de recreere Max Fun și un cazino MaxBet deschis non-stop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.