Raiffeisen lansează un credit imobiliar cu dobândă fixă pe primii 7 ani

Raiffeisen - credit imobiliar cu dobândă fixă pe primii 7 aniRaiffeisen Bank lansează creditul imobiliar în lei, cu dobandă fixă în primii 7 ani (5,25% pe an pentru clienții de casă; 5,5% pentru clienții standard) și avans pornind de la 20%. Creditul se poate acorda și cu dobândă variabilă, pentru clienții interesați (ROBOR la 3 luni + 3% pentru clienții de casă; ROBOR la 3 luni + 3,25% standard).

Ne-am preocupat să găsim o soluție de creditare imobiliară în așa fel încât să protejăm și clienții și banca de riscurile care pot apărea în contextul legislativ și economic actual. Posibilitatea de a avea dobândă fixă timp de 7 ani protejează clientul în toată această perioadă de variațiile dobânzii, ținând cont că ROBOR e la un minim istoric acum. În același timp, ne-am preocupat să oferim clienților o alternativă viabilă la creditul Prima Casa.

Vladimir Kalinov, vicepreședinte Aria Retail, Raiffeisen Bank

Noul credit imobiliar este oferit în toate agențiile Raiffeisen Bank, însă cu un avans diferențiat, ținând cont de indicatorii imobiliari și economici ai zonei: dinamica pieței imobiliare, concentrarea de proiecte imobiliare, potențialul de creditare, nevoia de credite etc. Orașele mari și nu numai, cele care cumulează în cea mai mare măsură factorii menționați mai sus, beneficiază de un avans de 20% pentru creditele acordate până la 30 de ani. Avansul maxim solicitat de bancă poate ajunge la 45%, iar perioada maximă pe care se poate acorda creditul este de 30 de ani. Suma acordată este între 5000 și 300.000 de euro, echivalent in lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.