Promotor Rent a Car se extinde în Cluj Napoca

rent a carÎn luna ianuarie a acestui an Promotor Rent a Car și-a extins serviciile de închirieri auto și în Cluj Napoca. În calitate de broker rent a car, prin intermediul parteneriatelor cu firmele de închirieri auto locate, compania oferă servicii de închirieri atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Cu această ocazie, Promotor Rent a Car Cluj oferă gratuit o serie de accesorii la închirierea unei mașini: sisteme de navigație GPS și lanțuri de iarnă. În plus, clienții vor putea beneficia și de serviciul de transferuri auto, care va fi de acum disponibil la orice oră și in Cluj. Mașinile închiriate nu au un număr limitat de kilometri pentru perioadele mai mari de 3 zile și includ in oferta asigurarea CASCO și rovinieta. Extinderea companiei va permite celor care închiriază o mașină în București să o lase in Cluj, atunci când nu mai au nevoie să se întoarcă in orașul de unde au preluat-o.

Compania va oferi servicii de închirieri auto în Cluj 24/7, deci clienții vor primi asistență și își vor putea rezerva o mașina care să îi preia în orice zi a săptămânii și la orice oră. De asemenea, în această perioadă, toate mașinile închiriate în Cluj vor fi dotate corespunzător pentru sezonul de iarnă.

Fiind orașul care deține al doilea aeroport ca mărime din țară, Clujul este și una dintre cele mai vizitate destinații din Romania. Ultimele date statistice arată că 428.239 de turiști vizitează orașul anual, iar numărul turiștilor străini a crescut cu 20% pe an. Odată cu creșterea numărului de turiști, piața serviciilor de închirieri auto a cunoscut de asemenea un salt. Clujul este și centru universitar, iar pe parcursul ultimilor ani a fost și locul în care s-au desfășurat mai multe festivaluri de muzică și evenimente sportive, care a făcut ca numărul de persoane ce vizitează orașul să fie în realitate mult mai mare decât cel înregistrat in rapoartele direcțiilor de statistică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.