Piraeus Bank va deveni First Bank

First Bank - OSIMProcesul de rebranding va începe la sfârșitul anului 2018 și va continua în lunile care vor urma. Trecerea la noul brand va fi vizibilă gradual pe parcursul întregului proces. Toate angajamentele contractuale încheiate între bancă și clienții săi rămân active și nu vor fi afectate de adoptarea noii identități de brand.

Finalizarea procesului de tranziție către noul brand va fi anunțat de bancă tuturor clienților.

Este un nou început, o călătorie în care inovația, dinamismul și munca de echipă ne vor duce către un banking mai bun în beneficiul clientului. Avem susținerea unui investitor internațional de anvergură, a cărui forță financiară, dar și expertiză ne permit să îmbrățișăm standardele unui banking modern. Vom continua să ne îmbunătățim oferta actuală de servicii și produse, astfel încât acestea să se alinieze cerințelor clienților locali. În același timp, vom fi foarte atenți la semnalele lor pentru a propune acele noi servicii și produse care să le fie de folos. Brandul “First Bank” vorbește despre client ca centru al interesului nostru, despre dorința de performanță, clădită cu pasiune, profesionalism și integritate.

Dominic Bruynseels, Președinte Executiv Piraeus Bank

Pe 28 iunie 2018, Piraeus Bank România a fost achiziționată de către JCF IV Tiger Holdings S.àr.l. (76.1% din acțiuni), entitate aparținând grupului JC Flowers & Co și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD, 19% din acțiuni). Este prima investiție pe care fondul o face pe piața din România și în Europa Centrală și de Est.

Piraeus Bank România oferă o serie largă de produse și servicii adresate atât clienților locali cât si celor internaționali, incluzând activități de retail, IMM și corporate banking. Piraeus Bank operează prin 100 de unități bancare, angajează 1200 de specialiști și are aproximativ 130.000 de clienți activi.

J.C. Flowers & Co. activează în domeniul de private equity, dedicat investițiilor globale în industria serviciilor financiare. Fondat în 1998, J.C. Flowers & Co. a investit peste 15 miliarde de dolari în 53 de companii de portofoliu din 18 țări, într-o varietate de subsectoare ale industriei financiare, ce includ domeniul bancar, asigurări, reasigurări, servicii financiare specializate și servicii de management al activelor. J.C. Flowers & Co. gestionează active de aproximativ 6 miliarde de dolari și are birouri în New York și Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.