Libra Bank finanțează proiectul imobiliar Scala Center din Cluj-Napoca

Libra BankLibra Bank finanțează cu 46,6 milioane de lei construcția proiectului imobiliar Scala Center, dezvoltat de Napochim Imobiliare, situat în centrul orașului Cluj-Napoca. Acesta va avea o suprafață construită totală de 37.000 de metri pătrați compusă din locuințe, birouri și spații comerciale, anunță reprezentanții băncii printr-un comunicat remis către TopBanking.

Libra Internet Bank continuă prin acest proiect stabilirea parteneriatelor cu cei mai importanți jucători de pe piața imobiliară din România. Credem în potențialul pieței din Transilvania și ne bucurăm să finanțăm încă un proiect important în Cluj-Napoca, care poate contribui la dezvoltarea sustenabilă a economiei la nivel local

Emil Bituleanu, director general Libra Bank

Ansamblul Scala Center, cu termen de finalizare 2018, va cuprinde 197 de apartamente cu 2 și 3 camere, o clădire de birouri de 7000 mp și va fi situat în locul fostei fabrici Napochim, în centrul orașului, în apropierea Pieței Mihai Viteazul, a Pieței Muzeului și a Teatrului Național.

Vrem ca acest proiect să devină o clădire de referință în Cluj-Napoca, datorită arhitecturii ansamblului, dar și a poziționării în zona centrală a orașului. Credem în produse și servicii de calitate, de aceea acordăm o importanță deosebită aspectului și fiabilității acestei clădiri

Dan Pitic, Președintele Consiliului de Administrație al Napochim Imobiliare

Napochim, unul dintre cei mai mari producători de mase plastice din România, a intrat în 2015 și pe piața imobiliară prin Napochim Imobiliare SA, ambele companii fiind membre ale grupului Perpetuum, specializat în furnizarea materialelor pentru amenajări interioare și pardoseli sportive.

Libra Bank are în prezent o rețea de 47 de sucursale, iar la 30 septembrie 2016 volumul total al activelor nete deținute de bancă s-a ridicat la 3,11 miliarde lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.