Groupama Asigurări: tichete și carduri cadou de Crăciun pentru angajați

Tichete cadou EdenredCei peste 1500 de angajați Groupama Asigurări au primit de Crăciun prime speciale, precum și tichete cadou in valoare de 150 lei, emise de Edenred. Tichetele și cardurile cadou sunt în topul preferințelor angajatorilor pentru că sunt scutite integral de impozite și taxe sociale salariale și patronale, în limita unui plafon maxim de 150 de lei per beneficiar.

Cu ocazia sărbătorilor de Paște și Crăciun, toți angajații Groupama Asigurari SA primesc prime de sărbători în bani, precum și tichete cadou in valoare de 150 lei, emise de Edenred Romania. Pe lângă regimul fiscal avantajos atât pentru angajator cât și pentru angajat, tichetele cadou sunt apreciate și pentru faptul că pot fi utilizate pentru achiziția unor cadouri sau bunuri adaptate nevoilor și dorinței cumpărătorului.

Judith Kis, Director Divizia Resurse Umane Groupama Asigurari

Tichetele și cardurile cadou sunt deductibile pentru companiile angajatoare, fiind încadrate în categoria de cheltuieli sociale, al căror plafon de deductibilitate a fost de asemenea majorat începând cu acest an, de la 2% la 5% din fondul total de salarii. Oferite clienților sau partenerilor de afaceri, pot fi încadrate pe linia de cheltuieli de protocol și sunt deductibile în limita a 2% din profitul contabil și scutite de taxele sociale. Ele pot fi utilizate pentru a cumpăra orice tip de produse, de la îmbrăcăminte, bijuterii, cosmetice, cărți, IT & electronice, accesorii, decorațiuni, bricolaj, articole de sport, până la produse alimentare.

Soluțiile propuse garantează utilizarea fondurilor alocate strict în scopul căruia le sunt destinate, permițând firmelor să își organizeze un management eficient în:

  • Beneficii pentru angajați (Ticket Restaurant, Ticket Alimentación, Ticket CESU, Childcare Vouchers etc.)
  • Managementul cheltuielilor profesionale (Spendeo, Ticket Car, Ticket Clean Way, Repom etc.)
  • Programe de motivare și recompensare (Ticket Cadou, Card Compliments, Ticket Kadéos etc.)

Listată la bursa Euronext Paris, Edenred activează în 42 de ţări, având peste 6.300 de angajați, 680.000 de clienți, 1.4 milioane de comercianți afiliați și 42 milioane de beneficiari. In România, peste 35.000 de companii acordă salariaților diverse tipuri de tichete și carduri: tichete și carduri de masă Ticket Restaurant, tichete de cadouri Ticket Cadou, carduri de cadouri Compliments, tichete de asistenta sociala Ticket Asist și Ticket Junior, Ticket Creșă, Ticket Medica și carduri Spendeo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.