Raiffeisen: Solicitare de credit prin Raiffeisen Online sau Smart Mobile

Raiffeisen - credit prin internet bankingRaiffeisen Bank va permite aplicarea online pentru creditul de nevoi personale FlexiCredit, prin intermediul serviciilor de internet banking Raiffeisen Online sau Smart Mobile, au anunțat reprezentanții băncii printr-un comunicat remis către TopBanking. Cu ajutorul opțiunii „Aplică Online”, disponibilă doar clienților existenți, se poate accesa un credit de nevoi personale cu valoarea cuprinsă între 500 și 15.000 euro (echivalent lei), pe o perioadă de maxim 5 ani.

Pe baza informațiilor personale completate pe formularul online, solicitantul va avea un răspuns imediat privind opțiunile sale de finanțare. În plus, folosind internet banking-ul, va putea beneficia de o reducere a dobânzii cu 0,6% pe an, față de dobânda la un credit obținut în agenția băncii (8,52% pe an, dobândă variabilă pentru clienți de casă). Clientul va fi contactat în maxim 24 de ore de un agent de vânzări pentru finalizarea procesul de acordare a creditului.

Solicitarea de credit online se poate face pe siteul Raiffeisen Internet Banking sau pe versiunea optimizată pentru smartphone Smart Mobile.

Raiffeisen Bank deservește aproximativ 2 milioane de clienți persoane fizice, 96.000 IMM-uri și 8.000 de companii. Rețeaua Raiffeisen Bank numără peste 478 de unități, peste 1.100 de ATM-uri, aproximativ 14.000 de EPOS-uri și 131 de MFM (automate multifuncționale).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.