Brick Depot deschide primul magazin certificat LEGO din Brașov

LEGO - Coresi Shopping Resort BrasovBrick Depot a inaugurat pe 26 noiembrie primul magazin certificat LEGO din Brașov, situat în Coresi Shopping Resort. Lansarea a fost sărbătorită cu o tombolă cu premii pentru primii 1000 de clienți ai magazinului și un eveniment de construcție LEGO Nexo Knights, unde participanții au avut ocazia să construiască liber din sutele de mii de piese LEGO puse la dispoziție de organizatori și să îndeplinească diferite misiuni pentru a câștiga premii.

Magazinul este conceput astfel încât să ofere o experiență axată pe interacțiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spațiu de joacă unde copiii pot experimenta la fața locului joaca cu piese LEGO și LEGO Duplo și o zonă unde se pot combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurină proprie, având posibilitatea de a o cumpăra la final. Cei care preferă să realizeze creații proprii au la dispoziție peretele „Pick-a-Brick”, ce conține un sortiment variat de piese individuale.

Magazinul deține gama completă de produse LEGO disponibile în România: aproximativ 600 de tipuri de seturi de construcție adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, începând cu seturile LEGO Duplo recomandate de la vârsta de 1.5 ani, până la seturi LEGO Mindstorms ce se pretează a fi folosite ca materiale didactice în licee, iar colecționarii pot găsi seturi exclusive sau greu de găsit.

LEGO - Coresi Shopping Resort Brașov

Magazinul din Coresi Shopping Resort Brașov este deținut de partenerul LEGO România – Brick Depot SRL, care mai deține și magazinele din Promenada Mall București, Mega Mall București și VIVO! Cluj-Napoca.

În România, LEGO operează un total de 8 magazine, situate în Promenada Mall, Mega Mall și AFI Palace Cotroceni în București, VIVO! Cluj-Napoca, City Park Mall Constanța și AFI Palace Ploiești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.