BRD și Mastercard lansează un card de credit pentru plata în rate fără dobândă

BRDBRD lansează în parteneriat cu Mastercard cardurile de credit Standard și Gold, care încorporează un sistem de rate și marchează totodată lansarea globală a serviciului Mastercard Plata în rate.

Cardurile beneficiază de planuri de până la 18 rate cu dobândă zero, ce pot fi plătite online sau direct în magazin oriunde în lume, fără a fi limitate la o anumită rețea de comercianți parteneri. Posesorii de carduri au opțiunea de a plăti în rate pentru cumpărături efectuate atât în rețeaua de magazine partenere a BRD cât și a Mastercard, respectiv după efectuarea tranzacției, prin eșalonarea costului în funcție de planul de rate preferat. Opțiunea „Cash în rate” oferă posibilitatea de a transfera o parte din limita de credit în orice cont curent al deținătorului și rambursarea acesteia în maximum 36 de rate egale cu dobândă.

Cardurile BRD Mastercard Gold oferă în plus și acces în saloanele VIP ale aeroporturilor din Cluj și Timișoara

Cardurile emise până în data de 31 ianuarie 2017 beneficiază de 18 rate fără dobândă oriunde în lume, comision de acordare 0, comision de administrare 0 în primul an și intră automat la tragerea la sorți pentru premiul în valoare de 15.000 de euro, dacă sunt folosite pentru cumpărături de minimum 1.000 lei.

Am conceput un produs bancar care se poziționează mai degrabă în zona de lifestyle decât în zona de produs de nevoi. Folosit corect, cardul de credit are menirea să completeze și să îmbunătățească stilul de viață al clienților noștri, facilitându-le accesul la beneficiile unice pe care produsul le oferă și, în același timp, punându-le la dispoziție soluții flexibile pentru o mai bună administrare a bugetului personal, prin intermediul sistemelor de rate și a ofertei de refinanțare. Am fost atenți la aspectele care pot îmbunătăți experiența clientului cu banca și de aceea clienții noștri vor primi cardul acasă sau la birou, îl vor activa prin intermediului unui cod PIN primit prin SMS, în timp ce plățile online vor beneficia de sistemul 3D Secure cu parolă dinamică pentru un plus de confort și siguranță.

Gabriela Simion, Director Executiv, Marketing și Managementul produselor, BRD

Serviciul Mastercard Plata în rate a fost conceput pentru a le oferi deținătorilor de carduri mai multă transparență și o extensie a capacității de cumpărare, asigurându-le în același timp o experiență de plată rapidă, simplă și sigură. Pe lângă România, serviciul va fi implementat în anumite piețe europene în primul trimestru al anului viitor, urmând ca baza de acceptare să fie extinsă ulterior pe parcursul anului 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.