Anna Grzelonska este noul CEO al NN Asigurări de Viaţă

Anna GrzelonskaAnna Grzelonska, fostul Chief Operating Officer al Nationale Nederlanden Polonia, a fost numită în funcția de CEO al NN Asigurări de Viaţă începând cu data de 1 iulie 2017, după aprobarea Autorităţii de Supraveghere Financiară. Anna Grzelonska îl înlocuiește pe Marius Popescu, care a fost numit director general al NN Hayat ve Emeklilik Turcia începând din 1 aprilie 2017.

Anna Grzelonska lucrează pentru NN din 2008, ocupând poziția de Marketing Services and Communications Director și având responsabilități în aria comercială până în 2014, când a preluat funcţia de Chief Operating Officer al Nationale Nederalanden din Polonia. În această poziție a avut un rol cheie în strategia orientată pe crearea de experiențe relevante pentru clienți și în repoziționarea NN pe segmentul de bancassurance, parte din piața asigurărilor de viaţă din Polonia. A acumulat cunoștințe privind piața asigurărilor din Europa Centrala și de Est, fiind un promotor al schimbării în organizație și având realizări recunoscute în stabilirea și implementarea strategiei companiei.

Ca director general al NN Asigurări de Viaţă, va conduce echipa locală, concentrându-se pe continuarea dezvoltării companiei și întărirea avantajelor competitive pe piața din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.