Clinica Anima: programări folosind telefonul mobil

Clinica AnimaAplicația pentru dispozitivele mobile Clinica Anima oferă pacienților posibilitatea să își gestioneze singuri programările și activitățile medicale, în toate clinicile Anima, fără să mai treacă prin filtrul unui call center. Prin intermediul acestei soluții, programările se pot efectua în mai puțin de un minut, confirmarea unei programări se face instant, prin intermediul aplicației și prin primirea unei notificări pe e-mail, programul medicilor din toate clinicile este actualizat în timp real, neexistând riscul de suprapunere a programărilor, iar anularea unei programări se poate face în orice moment, anunță reprezentanții clinicii printr-un comunicat remis către TopBanking.

Suntem foarte mulțumiți de beneficiile aduse de aplicația mobilă «Clinica Anima». Integrarea acesteia cu soluția software DataKlas Medical, furnizată și implementată de compania High-Tech Systems and Software (HTSS) în cadrul clinicilor noastre, a adus un plus funcționalităților existente de consolidare a informațiilor și activităților din clinică prin transmiterea informațiilor în timp real. Pe de o parte am reușit să avem clienți mai mulțumiți, iar pe de altă parte am reușit să reducem costurile de operare cu call center-ul propriu. Aplicația «Clinica Anima» funcționează foarte bine atât pentru pacienți, cât și pentru gestionarea activității clinicii.

Diculescu Dragoș Stelian, Head of Operations, Anima Speciality Medical Services

Aplicația se poate instala gratuit atât din Google Play cât și din Apple Store.

Ne-am dorit să venim cu o soluție în sprijinul pacienților, să le reducem timpul de așteptare, dar și neplăcerile cauzate de programarea printr-un call center clasic. Clinicile obțin decongestionarea traficului în call center-ul actual și pot urmări in mod eficient planificarea serviciilor prestate în domeniul medical. Aplicația poate fi utilizată atât în mediul privat, cât și de stat, avantajele fiind urmărirea centralizată a activității, implementarea regulilor de business, ușurință în generarea și gestionarea unor rapoarte de sinteză, posibilitatea auditării activității angajaților. Această aplicație este una dintre componentele conceptului mobile-Health promovat și dezvoltat de compania noastră.

Mihail Răduță, Product Manager HTSS

DataKlas Medical este o soluție software destinată urmăririi și înregistrării activității medicilor de familie și medicilor specialiști, dar și arhivării datelor medicale și statistice legate de pacienți. Cu ajutorul DataKlas Medical este posibilă implementarea proceselor corespunzătoare serviciilor medicale, raportarea către Casele de Asigurări de Sănătate, precum și verificări online cu SIUI și SIPE. Aplicația ajută la întreținerea bazei de date unice cu pacienți, programări, emiterea documentelor medicale (rețete compensate și gratuite, rețete necompensate, trimiteri către laborator), gestionarea duratei consultațiilor și obținerea de rapoarte statistice pe medici, cu filtre pentru perioade de timp, importul de nomenclatoare (medici, medicamente, servicii), semnarea și validarea electronică online a consultațiilor, cu verificarea automată a calității de asigurat, verificarea online a categoriei de asigurat, emiterea rețetelor electronice online, gestionarea promoțiilor prin discounturi și pachete, fișa electronică a pacientului, obținerea de rapoarte operaționale, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.